Monday, 17 December 2012

Rindu Melanda =')


As’salam.. =) (muka ala2 keletihan)
Hai sumanya.. rindu hanum tak? rindu? Tq! >.<  .. Tak? ok2, takpa, hanum terima seadanya.. =’)
Dah lama kan hanum tak berceloteh dlm Blog ni.. actually, hanum memang nak buka n menaip entry bru, tp tu la byk sngt kerja yg hanum kena buat n byk halangan menimpa (bajet bizi mcm PM , hehe) ..
Sebenarnya, hanum baru ja habis SPM 05/11/12 haritu (baru ka? Ermm, ikut suka lah) ..
Yes! Yahoo! Yippiee! Sumanya semestinya ada la kan tambah2 bila exm dah habis, rsa mcm baru kluar dari penjara tuh ! Perhh!! Bahagia sungguh , tak tipu cek.. hehe XD

*****
05/11/12
Fatin :: Tak sabar nak habis exam .. (dgn muka terujanya)
Hanum :: Tu la, tak mau dah mai sekolah ..
Fatin :: Kena mai jugak la, nak ambik result nanti..
Hanum :: Ok2, last mai sekolah, ambik result pastu xmau mai dah..
Fatin :: Betoi ka?
Hanum :: Yup! Tak sabar tunggu jarum jam ni tunjuk pukul 1 tghari.. (pkul 1 tghari, last paper Sains Sukan 2 hbis)
Fatin :: Kami pun..

*****
Hari ini,
Hanum :: Ala.. rindunya kat kawan2..
Ambu :: (diam)
Hanum :: Rindu kat cikgu2, rindu nak buat hmework tambah2 nota biologi (I like <3)
Ambu :: (mendiamkan diri lagi)
Hanum :: hmm, tahun depan dah tak masuk sekolah dah.. tapi nanti nak pegi sambung belajar.. ambu nak ikut?
Ambu :: (Diam lg, dgn muka blur)
Hanum :: Tapi sementara nak tunggu result ni, bosan la duk rumah.. nak kerja, kena habiskan lesen dulu.. kecian kan ambu?
Ambu :: (diam juga)
Hanum :: I Love You Ambu..

Tut tut..
#SMS dri hanum
è Ambu ialah insan yg paling hanum syg, sbb dia tak pernah membantah ckp hanum .. (teddy bear hanum lah..)  >.<


Hmmm.. Hanum rindu sngt kat kawan2 hanum d sekolah..
termasuklah,


Nur Hayati Bt Mahdih
Nur Hafiza Bt Ridzwan
Nur Zuliana bt Zulkifli
Nor Nafisah Bt Haris
Balqis Bt Abdul Rahman
Fatin Amanina Bt Zamri

Ramai lagi kwn2 lain yg hanum rindu tau.. =’)
Hopely, kwn2 hanum tak lupakan hanum la.. Amin.. =)


Kiri tu kawan hanum, namanya hayati.. rindu dia sangat.
lepas ni hanum tak pakai lagi dah la baju sekolah ni.. =')


ok lah, setakat ni dulu hanum menaip harini, sebenarnya hanum kurang sihat..
tata kawan2.. As’salam.. =) >.<

No comments:

Post a Comment