Tuesday, 11 November 2014

K pop dan Hanum ?

Assalamualaikum.. Annyeong !
Seperti yang dijanjikan suatu hari dahulu, korea lah harini kannn..

Ok2, minta maaf siap-siaplah buat yang bukan peminat K pop tu .. Hanum ni pun bukan lah fanatic sangat dengan K pop nih, Hanum takat suka Drama dengan Lagu ja..

Baiklah, tapi bukan Hanum nak ceritakan segala drama dengan lagu Kpop nih, Hanum nak cerita apa yang paling Hanum suka aja ..

Ok, Yong Hwa (ntah betul ka tak Hanum eja nama dia tu tak tahu lah) umur dia? Ntahlah, tak tahu.. girlfriend dia? Lagi lah den tak tahu, yang den tahu suara dia sedap dan lagu dia, ohsemmmmm..
Yong Hwa nih vokalis utk band Cnblue.. lagu2 depa serius best, and lagu first depa yang buat Hanum terus melekat nih tajuk LOVE dengan LOVE Girl .. best sangat , maybe memang Hanum ni jenis yang suka lagu genre macam tu kot .. and suara dia merdu lah … (^_^)

Hanum makin suka band nih bila tengok cerita Heartstrings, 1 band terus belakon dalam drama tuu.. yup.. cerita tu dah lama dah , tapi hanum baru berkesempatan tengok kat tv7 setiap 12-1 tengahari (sekarang dah habis, hanum mapu tengok balik scra online, sbb yang kita tv tu selalu missed ada kelas)

Lagi 1 yang Hanum suka pasal dia, dia padai main gitar .. sememangnya Hanum ni jenis yang suka lelaki yang pandai main gitar, tak tahu lah kenapa, tapi mungkin sebab nampak smart kot bila main gitar .. tapi lagi smart bila lelaki duduk saf’ paling depan dan jadi imam untuk solat kannn ? >.<

Apa2 pun, Yong Hwa lah paling Hanum minat kalau ikut Kpop,

Ada lagi yang lain mcm kumpulan Beast lagu ‘shock’ .. Kalau perempuan Hanum tak jumpa lah band , yang Hanum jumpa kumpulan biasa ja lah.. Kumpulan perempuan Hanum paling minat 2ne1, yang lain? Tak tak takkkkk.. 

dalam cerita Heartstrings dia selalu pakai baju warna putih, i like !

Headfon kita sama wahai Yong hwa.. hehe


itu saja harini, nak sambung tgk Heartstrings! tata..
Assalamualaikum .. =)

No comments:

Post a Comment