Saturday, 1 November 2014

Favourite song ?

Assalamualaikum . hai .. =)
(maaf lah, sekarang terasa nak tiap hari main taip2 kat blog ni then publish, publish n publish.. hehe)

siapa lah pulak mamat ni kan ?
 nak tahu?


Ya ! mamat korea lah .. nama dia Eric Nam dan baru ja semalam dia tarik hati hanum jatuh dengan suara dia bila dia cover lagu "Eyes, Nose, Lips" dalam bahasa english .. Dia ni penyanyi juga, penyanyi baru ja.. umur dia ? 26 tahun.. hehe (hasil, google search)

Asalnya, semalam tu buka youtube nak tengok lirik lagu "Come Back Home" by 2ne1 , tiba-tiba muncul pula video lagu tu .. Aduhai.. Housemate hanum tahu la macam mana gelagat hanum bila dengar lagu tuh.. 

Penyanyi asal lagu tu Teayang dari group Bigbang, dan lagu dia full korea.. tapi Eric Nam ni dia translatekan lagu tu jadilah lagu dalam bahasa matsaleh nih .. 

Hanum suka ! suka ! suka ! lagu nih wei.. 

Teayang dari kumpulan Bigbang .. penyanyi asal ..
nak dengar lagu asal ?


lirik lagu dia hanum suka, terbayang pulak suami hanum petik gitar main lagu tu bila hanum merajuk .. Eiii .. melebih sudah , akad nikah pun belum .. hehe

itu ja lah yang nak diceritanya.. 
pastikan dengar lagu tu tau ! tapi jangan sampai lupa Allah pula ! 
Assalamualaikum .. =) <3

No comments:

Post a Comment