Saturday, 18 April 2015

Tiada Tujuan

Assalamualaikum .. Salam Sejahtera semua ..

Hari ni ? sekarang ni ? masih tercari-cari benda apa lah yang nak ditaip ..
fuhh .. tak senang , time ada idea tu la sibuk itu ini, time tak da idea lagu ni lah dia nak free sikit masa .. sikit ja lah .. satgi kena p study untuk final .. hmm..

Hakikat yang sebenarnya, ada idea yang nak di taip , tapi otak ligat fikir, fikir dan fikir , boleh ka tak Hanum taip ni ? kalau Hanum taip ni, ada tak yang sakit hati , ada tak yang salah faham .. nak jaga hati semua orang ..

Allah .. punya la otak ligat berfikir sampai last sekali , Hanum was like , "urm.. tak payah taip lah .." tapi nak taip jugak!

haa.. ini parah bagi daku yang bercita-cita ingin menjadi blogger macam Sis Yuyu Zulaikha , start berblog pun sebab suka usya dia punya entry walaupun daku tak pernah pun tinggalkan kiss (comment) di entry dia tapi daku kadang-kadang tercuit juga hati ini bila baca penulisan dia..
ya itulah penerangannya bagi soalan "Kenapa awak ada blog Hanum?"

Okay .. idea ? idea ?
......................... loading ............................... masih berputar ........................................................

okay okay ,
Idea tak muncul tiba juga ..
so , cuma nak pesan lah buat sesiapa yang terbaca ini punya entry ,
doakan Hanum berjaya dunia akhirat itu saja .. terima kasih ..

T-T (hati tengah hancur sebab still tak da idea)

Assalamualaikum ..

2 comments:

  1. goodluck tuk final. fighting ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks han , dah berbulan xbuka blog ni baru buka, final pun dah habis siap dah dapat result .. hehe , thanks =)

      Delete