Thursday, 30 October 2014

*yes, i'm crying ..

Assalamualaikum ..

Ya, harini ingat tak mau post entry , tapi tiba-tiba rasa macam nak share perasaan ni .. (tgk tajuk pun harap faham..)

Hanum baru habis study Law, ya untuk final sabtu nih , dan sengaja lah Hanum buka blog Hanum dan ya Hanum tgk senarai blog yang Hanum follow , tak ramai tapi dalam tak ramai tu ada satu blog yang langsung tak asing dari hati, fikiran .. (T_T)

Her Illusionist ,
Aish .. (hati buat hal)
Rindu arwah .. sentiasa .. tapi tiba-tiba tersentuh untuk satu ja ayat yang arwah mention dlm entrynya ,   YESSSSSSSSS 

6. Aku nak hangout dengan kawan-kawan yang takpernah aku hangout lagi. (Hanum , sorry)

Yaa.. kami langsung tak pernah hangout .. lepas kami berdua masing2 pindah, arwah ke SMK Mahsuri , Hanum ke SMK Ayer Hangat , kami tak pernah hangout macam orang lain ..
ada lah kalau tak salah, Hanum chat dgn arwah ajak jumpa tapi rumah kami tak dekat, jauh..

Tapi, Allah tolong kami, Allah jumpakan kami di Larian Merdeka (form 2) , seminar (form 3, 4, 5)
.. susah nak jumpa, tapi bila dah jumpa, Allah bagi peluang , peluk cium itu wajib..
rindu ? siapa tak rindukan sahabat ?

now, i just can =')
.. dah, jari menggeletar .. dan kat luar hujan turun, Allah gantikan air mata mungkin? Hati ini ? Allah ja yg tahu ..

Al-Fatihah for you sayang .. i miss u Yas ..

7 comments:

  1. pernah baca kat blog Arwah Yasmin . .dan dia mention nama akk .. sbelum adik kenal & add akk ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak baru perasan yg entry yesssss tu.. yg sebelum ni akak baca yg entry "best tak ada kembar?"

      Delete
    2. Ouh . yang tu pon adik ada baca .. dia letak pic akk ..

      Delete
  2. ni saya wafi : 5ss !!! lma xbca blogger ni sbb dlu blogger wafi kna block !! nthen... suka sangt2 bca blogger hanum... sbenarnya ni baru nak start open blik.. sbb harapan hanum dlu form brapa wafi dah lupa... hanum ada bagi buku ttng tulip kan.. yg tuh first time baca ... benda2 gitu.. btw sanggt menarik dan ingin bca lagi.... ttng arwah wafi prnah jmpa tapi xprnah kenal jmpa gitu2 ja...

    #Al-Fatihah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh , wafi .. thanks sbb sudi baca tau .. ni pun baru mula menaip balik lepas berbulan2 tak aktif .. buku tu ada lagi kat hanum.. trma ksh .. Al-Fatihah ..

      Delete
  3. Al fatihah buat arwah.. Moga kalian tetap bersahabat di akhirat kelak... Amin..

    ReplyDelete